18 Kasım 2016 Cuma

ŞEKER HAMURLU KURABİYE İÇİN PÜF NOKTALARI


Bildiğiniz üzere bu aralar herkes şeker hamurlu kurabiyeleri çok seviyor.Düğün,kına,nikah,doğum,mevlid gibi toplantılarda genelde dağıtılmaktadır,neden sizde yapmayasınız,ki,,,
her konsepte göre sizde şeker hamurlu kurabiye yapabilirsiniz.Bebek mevlidi,bebek doğumu,doğum günü,kına gibi bir çok alanda bende şeker hamurlu kurabiye çalıştım.Yandaki fotoğrafta bir mevlid için yaptığım kurabiye var ,kurabiyelerinizin daha şık olması için ister asetat kutuya isterse şeffaf poşetlere koymayı unutmayın ve birde kurdeleyla bağladınızmı çok tatlı bir görüntüye ulaşmış olacaksınız.Kurabiyelerinizi yaptıktan sonra dilediğiniz gibi süslemek size kalmış.Size bu konu hakkında bir kaç püf noktası vereyim.
                           ŞEKER HAMURLU KURABİYE İÇİN PÜF NOKTALARI
1 = Kurabiyeleriniz piştikten sonra hemen süslemeye başlamayın . kurabiyeleriniz 4 saat beklesin sonra süsleyin.
2 = Şeker hamurunu elinizle iyice yoğurun yumuşak bir hal aldıktan sonra açmaya başlayın 
3 = Hamurunuzu nişastaylas açın ,nişastayı her seferinde altına dökün üstüne serpmeyin
4 = Hamurunuzu kurabiyeye bal ile yapıştırın,hamurunuza hamuru işe su ile
5 = Şeker hamuru gıda boyalıdır hamurun üzerine yapıştıracağınız hamura dikkat edin kaydırmayın ki boyası yayılmasın.
6 = Süslediğiniz kurabiyeleri hemen poşetime koymayın iyice kurusun ve yapışsınlar ondan sonra poşetlere doldurun.
Sizlerde kurabiyelerinizi yaparken bu özelliklere dikkat edin daha güzel sonuçlar alıcağınızdan eminim.
Sizleride Facebookda ki sayfama ve grubuma beklerim yaptığımız bütün güzellikleri sizinle birlikte paylaşalım
                              https://www.facebook.com/groups/1863432000567956/?fref=ts

   





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder