11 Kasım 2016 Cuma

FOTOĞRAFA İMZA ATMA

Yazıyı okuyor olmanıza göre anlaşılıyor ki sizde benim gibi foto seven birisiniz.Net ortamında ise fotoğraflarınıza imza eklemek gerekli olabilen bir durumdur,helede bir konu hakkında iş yapıyorsanız eğer ...
Fotoğraflarınızın kopyalanıp başkalarının kendisininmiş gibi göstermesini istemiyorsanız size de fotoğraflarınıza imza atmanızı öneririm.Bir isim,örneğin firmanızın ismi veya logosunu da fotoğrafınıza eklemeniz bir imza çeşididir.Günümüzde genelde fotoğrafçıların bu özelliği kullandığını görürüz,artık her bireyin kendine ait özel bir net alanı olduğundan herkese açık şekilde fotoğraf koyuyorsak eğer sizde bu özelliği kullanarak fotoğraflarınıza imza ekleyin.bunu nasıl  yapacağınızı göstereceğim.
PIXLR bu programı akıllı telefonunuza indiriyorsunuz ben bu programdan yapıyorum imzamı.



= Önce firmanızın imzasını beyaz bir kağıt üzerine yazın ve telefonunuza kayıt edin.kendinizin belirleyeceği font ve yazı sitiliyle firmanızın ismini yazabilirsiniz.
= İndireceğiniz program fotoğraf da görüldüğü üzere budur. Photos yazan yerden hangi fotoğrafa imza atmak istiyorsak onu çağırıyoruz ana sayfamıza.
3 = Ayarlar sekmesinden sağ en üstteki double exposure seçeneğini seçiyoruz. karsımıza yine fotoğraflar çıkıcak buradan firmamızın ismini yazdığımız fotoyu alıyoruz ve imza atmak istediğimiz fotonun üzerine koyuyoruz.
4 = Burada alttan ikinci seçeneği seçiyoruz böylelikle sadece yazı kalıyor ve beyazlıklar ortadan kalkıyor yuvarlak noktayı ileri geri hareket ettirerek de yazınızın şeffaflığını ayarlayabilirsiniz. 
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Yazımı beğendiyseniz sizde sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayınız.Face grubumuzada katılabilirsiniz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder